PELI BIOTHERMAL SENSITECH bio bottle wilpak
Menu

Do not miss latest news Blog

Back to article list

16. 3. 2021

PRESS RELEASE 16-MAR-2021

TISKOVÁ ZPRÁVA

Poslední část zakázky, přes 1,35 milionu antigenních testů, byla včera bezpečně doručena do Česka

 

PRAHA 16. března 2021 – Pět letadel, přes osm tisíc kartonů s více než 3,65 miliony antigenních testů: Tardigrad International Consulting úspěšně dokončila ostře sledovanou dodávku všech objednaných testů. Splnila tak v termínu celou vládní zakázku.

První letadlo s více než jedním milionem testů přiletělo už 27. února, o den dříve proti plánu. Další 11. března, o dva dny později třetí a poslední dvě letadla byla úspěšně vyskladněna v pondělí 15. Března, dopoledne a pozdě večer.

„Nebylo to vůbec jednoduché. Museli jsme jednat velmi rychle, zajistit financování dodávek předem, jednat jak s výrobcem, tak charterovými partnery a dalšími, kteří se na celé logistice podíleli. Chci všem upřímně poděkovat, odvedli špičkovou práci. Totéž platí pro hasiče a policisty, kteří nám na Ruzyni pomáhali s vykládkou,“ říká Monika Jírovcová ze společnosti Tardigrad International Consulting.

Dodat všechno stihla Tardigrad za 24 dnů od podpisu smlouvy. „Pro nás je takřka denním chlebem zajišťování velmi rychlé přepravy časově a teplotně náročných produktů. Tentokrát ovšem šlo o mimořádnou zakázku. Jsem opravdu ráda, že jsme všechno zvládli,“ dodává Monika Jírovcová.

Pro více informací kontaktujte: press@tardigrad.net